Ställa framstolar med minne

Oavsett om du har din egen bil eller dela den med en annan person, det finns en möjlighet att någon annan kommer att köra din bil. Det är också troligt att de kommer att behöva för att ändra placeringen av sätet att köra bekvämt. Återgår till den tidigare stolens inställningar kan vara svårt och tidskrävande, särskilt på en regelbunden basis. Vissa fordon har en funktion som kallas framstolar med minne, vilket ger flera knappar som bevarar stolens inställningar. Instruktioner
1

Öppna din bildörr och sitta i förarsätet. Stäng dörren, så du kommer också att behöva positionera förarsidan spegel.
2

Använd spakarna och spegel knappar justering för att konfigurera sätena och speglar tills allt är så bekväm som möjligt. Det finns en spak som justera den horisontella positionen för sätet genom att flytta den närmare eller längre bort från ratten, samt en spak som justerar den vertikala lutningen på ryggstödet.
3 < p> Lokalisera knapparna Sätes på sidan av stolen, mellan sätet och dörren. Beroende på modell av din bil, kommer det att finnas två eller flera numeriska knappar, samt ett "M", "Memory" eller "Set"-knappen.
4

Tryck på "M" "Memory" eller "Set"-knappen, tryck sedan på det nummer som du tilldelar dessa stolens inställningar. Om ditt minne sits styr bara ha numeriska knapparna, håll ned en av sifferknapparna i fem sekunder, eller tills du hör ett ljud.
5

Flytta en del av stolens inställningar, tryck sedan på den numeriska minne stolknapp som bara fick kontrollera att stolens inställningar har sparats i minnet. Om framstolar med minne är rätt inställda, då stolen kommer att flytta till de inställningar som du tidigare sparat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129481.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.