Hur man tar bort gjutning av en 1968 Mustang

Bilar har guldkant runt sina dörrar och fönster för att hjälpa täta dem. Dessa remsor är vanligen tillverkade av gummi och hjälper till att hålla regn och kall luft ut ur bilen. Med tiden kan dessa remsor bli slitna och skadade. Så småningom kommer de kräver utbyte. Det första steget mot att ersätta dem innebär att ta bort dem. Avlägsnandet Processen är densamma på alla Ford Mustang, inklusive 1968 års modell. Med ett par verktyg och lite tålamod, kan du fylla i det här jobbet på nolltid. Saker du behöver
formverktyg
SPACKEL
Visa fler instruktioner
1

bänd upp rostfritt stål runt fönstret genom att kila en nedanför formverktyg. Skjut verktyget mellan stål och gummi, och bänd upp på stål, se till att inte skada den
2

Skjut formverktyg till baksidan av utsidan av fönstret längs gummi trim. . Flytta det tillsammans tills du når skruven metallklämma.
3

Tryck ned klippet med verktyget för att lossa den från gummi och mot bilen. Dra upp på rostfritt stål, och ta bort den från bilen.
4

Bänd upp på gummit med en spackel för att få det igång, och dra gummit från bilen. Fortsätt tills du har tagit bort all gummi eller det bryter av. Starta om peeling processen om det bryter ut.
5

Ta den andra stycke stål runt fönstret på samma sätt som den första, och ta ut gummilisten på samma sätt. Fortsätt runt hela området av bilen tills du har tagit bort all gjutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129472.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.