Min 1987 Subaru GL Kommer inte gå över 55 MPH

För det mesta, Subarus är mycket robusta fordon som är byggda för att hålla. Däremot kan normalt slitage ta ut sin rätt på alla fordon. Om du har problem accelererar förbi 55 MPH (miles per timme) i 1987 Subaru GL, oroa dig inte, eftersom det inte finns några möjligheter att titta på innan du tar den till butiken. Du kanske kan lokalisera problemet lätt, eller bilen kanske behöver en tune-up för att komma tillbaka i fungerande skick. Saker du behöver
Små
trasa
Visa fler instruktioner
1

kontrollera att parkeringsbromsen inte är aktiverad. Många gånger, även efter att du trodde att du kopplade ur parkeringsbromsen, låses den på plats, tvinga bilen att använda mer kraft för att accelerera. Parkeringsbromsen är ofta kallad handbromsen eller nödbroms, och är placerad till höger om föraren. Enkelt aktivera bromsen genom att dra upp spaken och släpp den igen för att se om detta är problemet.
2

Kontrollera att se till att överväxeln (O /D)-funktionen är aktiverad. Denna funktion kommer endast på 4WD modell av GL. Den overdrive-knappen är placerad på växelspaken, under knappen för att byta växel. Tryck på knappen för att engagera sig. Detta gör det möjligt för fordonet att använda alla fyra växlar i stället för tre. Detta bör också göra det möjligt för bilen att överträffa 55 MPH när på motorvägen. Kontrollera att RPM (varv per minut) inte överstiger 4.000 till 5.000 innan växling.
3

Stäng av bilen och låt den svalna i en timme eller så. Om de två föregående faktorerna var inte orsaken till problemet, det finns en annan sak att kontrollera. När motorn har svalnat, dra oljestickan (hittades nära kylaren) ut, torka av den med en liten trasa, sätt tillbaka den och fortsätt att ta bort det igen. Kontrollera färgen på oljan på minnet. Oljan ska vara en ljusbrun färg,. Om det är mörkt, kan det tyda på att du behöver ett oljebyte eller en tune-up
4

Ta din 1987 Subaru till en verkstad om parkeringsbromsen bromsen inte är aktiverad, är överväxeln verkligen på och om oljan i din motor verkar vara normal. Detta är självklara faktorer som kan leda din bil att inte accelerera förbi 55 MPH. Allt utöver dessa faktorer kan innebära att det finns ett djupare problem som härrör från själva motorn. Dessa frågor skulle kunna lösas med en enkel tune-up eller kan vara allvarligare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129454.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.