Min 1993 Chevy 4.3L startar inte

Consumer Reports finner att GM bilar, och Chevrolets i synnerhet, är i allmänhet ganska tillförlitlig, vilket innebär att även din 1993 Chevy 4.3 Liter fortfarande bör vara tillförlitlig idag. Men med någon bil här gamla vissa problem är att vänta, eftersom även nyare bilar kan inte starta från gång till gång. Om din 1993 Chevy inte är igång, finns det några åtgärder du kan vidta för att få lite information innan du ringer på proffs. Instruktioner
1

Kontrollera att batteriet är laddat. Detta är den vanligaste orsaken till en bil att inte starta. Få en vän att kickstarta ditt batteri och se om det löser problemet.
2

Lägg gas till bensintanken. Du vill vara säker på att din bil har gott om gas och att din gas mätare är inte bruten. Om din bil inte har någon gas, kommer den inte att starta.
3

Leta efter kontrollera motorn ljus när du vrider nyckeln i tändningslåset. Om det tänds, betyder det att motorns dator fungerar. Om ljuset inte komma när när du vrider på nyckeln, kan en tråd vara frånkopplad eller något kan vara fel med datorn.
4

lyssna på ljuden Chevy gör. Om du hör näven och stöta den kunde betyda motorproblem som bör kontrolleras direkt. Om du hör skrikande eller gnisslar du kan ha en lös rem. Ta bilen till en mekaniker.
5

Vrid tändningen och se om vindrutetorkarna fungerar. Om de är långsamma, kan du ha ett lågt batteri. Snabbstarta Chevy och låt den gå i några timmar för att bygga batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129450.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.