Hur återställa larmet för en 1996 Seville STS

Under 1996 erbjöd Cadillac Seville STS en valfri stöldskydd. Systemet blinkar en säkerhet ljus när tändningen är av och dörren är öppen eller när batteriet har återställts. Du kan tillkoppla systemet så att larmet ska utlösas om någon försöker öppna en dörr eller bakluckan utan använder rätt nyckelbricka eller Cadillac tangenten. Du kan avaktivera larmet när den slocknar och sedan återställa larmet tillbaka till sitt färdiga inställningen bör larmsystemet aktiveras. Saker du behöver
Sevilla nyckelbricka
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Stoppa hornen och de lampor som blinkar genom att trycka på "unlock"-knappen på nyckelbrickan. Om du inte har nyckelbrickan med dig, använd Cadillac nyckeln för att låsa bilens dörrar. Den Seville STS larmet kommer nu att stängas men inte återställas.
2

Öppna bildörren och sedan stänga dörren igen för att kontrollera att larmsystemet har inaktiverats. Om hornet inte släcks, är du bil i avaktiverat läge.
3

Öppna luckan och tryck på "lås"-knappen på nyckelbricka eller tryck på knappen Power Lock insida bilen för att låsa systemet och återställa stöldskydd till väpnad läge. Du kommer att se insidan säkerhet ljus tänds för att bekräfta att systemet är tillkopplat.
4

Stäng dörren och vänta 30 sekunder för säkerheten ljuset slutar blinka. Du Sevilla är nu skyddad igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129437.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.