Hur vinterförbereder ditt Corvette

Corvette är en prestanda bil designad av Chevrolet. När vintersäsongen närmar blir det viktigt att se till att din bil kan klara påfrestningarna i kalla temperaturer. Vinterförvaring Corvette kommer att hålla den i gott skick och kan göras i några enkla steg. Instruktioner
1

Pumpa dina däck till sin optimala trycket. Läs bruksanvisningen och ta reda på vad det lägsta trycket är för dina däck för att fungera korrekt. Pumpa däcken till detta tryck och regelbundet kontrollera eventuella ändringar. Detta kommer att hjälpa dina däck för att bibehålla grepp och fungera bättre i halt väglag.
2

Installera vinterdäck för förbättrad stabilitet i snöiga förhållanden. Vinterdäck ger ett extra lager av dragkraft och detta är särskilt användbar i områden som vanligtvis får en hel del snö. Du kan installera dessa däck själv eller helt enkelt besöka någon bilverkstad för ytterligare hjälp.
3

Kontrollera nivån av laddning i batteriet. Kall temperatur kan dramatiskt sänka batteriets kapacitet så det är viktigt att först se till att anslutningarna tätt in och det finns inga pauser eller skador på kablarna. Du kan använda en voltmeter för att kontrollera laddningen på batteriet. En avgift över 12.7 volt betyder att batteriet är tillräckligt laddat medan en avgift mindre än 12,2 volt indikerar att det finns endast en partiell laddning kvar. I detta fall du vill att antingen åter ladda batteriet eller byt ut det.
4

Installera specialiserade blad Vindrutetorkare för vinterväder. Detta kommer att förhindra att bladen från att bli slitna snabbt i iskalla vädret. Se också till att fylla på din spolarvätska eftersom detta kommer att säkerställa att du kan bibehålla rätt synlighet nivåer i en snöstorm eller mycket snöiga förhållanden. Du kan besöka någon bilverkstad för att få både den specialiserade torkarblad och vätska.
5

Kontrollera frostskyddet nivån i bilens kylare. Frostskyddsvätska är en vätska som inte bara fungerar som ett smörjmedel mellan de rörliga delarna av bilen, men det förhindrar också vätska från att frysa i motorn och kylaren. En idealisk frostskyddsmedel varumärke innehåller en jämn mix av både vatten och frostskyddsmedel. Du bör använda en 50 procent blandning och se till att kylaren inte är uttömda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129402.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.