Hur du kopplar tre batterier i en elektrisk skoter

Par upp tre batterier parallellt i en elektrisk skoter och du får tre gånger uthållighet. Till exempel, om ett batteri vanligtvis varar 2 timmar innan det behöver laddas, ledningar tre batterier i parallella innebär att du kan använda din elektrisk skoter för 6 timmar. Du kan resa vidare utan oro för att batteriet kommer att försvinna. Ledningar parallellt kräver inga specialverktyg eller kunskap. Saker du behöver
Fyra batteri kablar
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Öppna elektrisk skoter batterifack. Placera de tre batterierna säkert i batterifacket.
2

Använd ett batteri kabel och anslut ena änden till minuspolen på det första batteriet med en skiftnyckel. Den negativa polen är märkt "Neg" eller "-". Anslut den andra änden till minuspolen på det andra batteriet på samma sätt.
3

Anslut ett extra batteri kabel till minuspolen på det andra batteriet. Anslut den motsatta änden till minuspolen på det tredje batteriet.
4

Anslut en tredje batteri kabeln till den positiva polen på första batteriet. Den positiva terminalen är märkt "Pos" eller "+". Anslut den andra änden till pluspolen på det andra batteriet.
5

Anslut den fjärde kabeln till den positiva polen på det andra batteriet. Anslut den andra änden till pluspolen på det tredje batteriet.
6

Anslut batterikablarna som fäster till din elektriska scooter med en skiftnyckel. Du hittar två kablar: en är röd och den andra svart. Anslut den röda kabeln som är ansluten till elektrisk skoter till den positiva polen på batteriet närmast kabeln: du vill inte sträcka kabeln. Anslut den svarta kabeln som är ansluten till elektrisk skoter till den negativa polen på batteriet det är närmast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129372.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.