Hur bli av Bad Bensin

Förorenad gas håller bilen från att fungera korrekt. Den dåliga gas gör bilen körs mindre effektivt och kan även leda till en knackar ljud eller ett förstoftningsförfarande problem. Du plockar upp dålig gas när bensinstationer är ner till den sista biten av gas och ersätta den med ny gas. Den färska gasen orsakar skräp från tanken att stiga till toppen, som du sedan lägga in din egen tank. Inte använda din bil i flera månader kan också leda till dålig gas i tanken. Det enda sättet att bli av med dåliga gas är att spola ut gasen i tanken. Saker du behöver
Sifon slang
Chair
Plasthink
Octane boost
färskgas
Visa fler instruktioner
1

Infoga en långa klar tub, som kallas en sifon slang, in i bensintanken. Blås genom röret, lyssna för luften att driva igenom tanken och göra en liten poppande ljud. Detta tyder på att röret är under nivån för gasen i tanken.
2

Ställ en stol nära bensintanken och dra slangen över toppen, se till att den är högre än den gas nivå i tanken. Vrid slangen gång över toppen av stolen. Placera en plasthink nära tanken att hålla dålig gas när du tar bort den från tanken. På slutet av röret
3

Suck, titta på dåliga gasen att sakta börja komma upp genom slangen. När du ser den gas som når toppen av röret, placera en hand över slutet och skjut slangen i hinken. Gasen ska hålla kommer ut ur tanken och avlopp i hinken.
4

Häll en burk oktan boost i bränsletanken. Den oktan boost är utformat för att hålla din bil kör på en optimal nivå och maximera effekten av din gas. Lägg tillräckligt med färsk gas att tanka åtminstone halvvägs. Stäng av motorn och låt den gå på tomgång i flera minuter.
5

köra bilen runt kvarteret, lyssna efter eventuella förstoftnings ljud och titta efter tecken på ett problem. Fyll bilen med mer gas, med ett högre oktantal än vad du brukar använda i bilen. Om du använder vanliga, väljer premium gas. Det tar normalt flera dagar för bränslesystemet att helt spola ut de dåliga gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129296.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.