Hur man kan förbättra gas körsträcka på en 2003 F-150

F-150 är en fullstor pickup truck utvecklats av Ford Motor Co Lastbilar generellt får mindre gas körsträcka än mindre fordon på grund av sin vikt och motorstorlek. Förbättra gas körsträcka på en 2003 F-150 kan ske genom förändringar i din körstil och installera eftermarknad teknik. Instruktioner
1

Kör med hastighetsgränsen och undvika skarpa accelerationer. Hastigheter över 60 miles per timme kommer att orsaka en drastisk nedgång i bilens gas körsträcka eftersom motorn kommer att förbruka större mängder bränsle.
2

Installera en eftermarknad chip i F-150 dator. Detta kommer att ändra motorns programmering och gör det möjligt för motorn att fungera smidigare och effektivare. Detta kommer att leda till förbättrad gas körsträcka.
3

Pumpa däcken till det rekommenderade nivå som anges i bruksanvisningen. Detta kommer att bidra till både minimera slöseri med energi och kommer också att minska motståndet motorn måste övervinna. Som ett resultat, kommer gas körsträcka förbättras.
4

Byt luftfilter och tändstift i bilen. Om dessa komponenter är smutsiga eller slitna, kan de minska gas körsträcka med mer än 10 procent.
5

Ta bort överflödiga kilon från bilens förarhytt eller säng. Detta kommer att minska mängden bränsle motorn måste konsumera och kommer att förbättra gas körsträcka.
6

Använd överväxeln redskap eller kryssning styrfunktioner så ofta som möjligt. Dessa metoder kommer att minska bördan på motorn och också minimerar förbrukningen av bränsle för energiproduktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129224.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.