Jeep Wrangler Transmission Mount Problem

Liksom alla off - road fordon som tar sina andelar av missbruk och skrapar botten då och då , kan det Jeep Wrangler har ett problem med överföring fästen . Detta kan ses som par för kursen när du kör hårt . Transmission Mount Funktion

Transmission fästen finns i alla motorfordon . Fästen är gummi stag bitar som sitter mellan sändning och auto chassi , håller sändningen på plats .
Frågor

tiden överförings fästen kan bli spröd och spricka som gummi kommer att göra när de utsätts för väder, värme och vatten. Chocker som kan uppstå som en följd av grov växling , off - road studsande och bottna kan också orsaka överföring mounts att spricka eller gå sönder . Ges tillräcklig tid och tillräckligt med körning , kommer de fästen går säkert förr eller senare . Ju hårdare du kör desto snabbare de går .
Överväganden

en kontrollampa tecken på en trasig växellåda mount är clunks vid växling från en växel till en annan med en vanlig växellåda , eller från parken att köra /vända med en automatisk . Kontrollera fästena från gång till gång om du tar din Jeep off - road för att se till att allt är väl . För att göra detta , ta bort skidplate , som täcker växellådan och titta under. Kraftiga fästen finns tillgängliga .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129223.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.