Hur förebygga Rock Punktering i Radiator

Din bil radiator är en viktig del av ditt fordon att din motor inte kan fungera utan. Radiatorn håller motorn från överhettning och förhindrar beslag av dess rörliga delar. Tyvärr har de flesta bil radiatorer är på framsidan av motorn, vilket lämnar dem benägna att skada från stenar och annat skräp från vägen. Även om det är ganska omöjligt att eliminera möjligheten av en sten punktera din radiator helt, kan du vidta åtgärder för att minska sannolikheten. Instruktioner
1

Undvik att köra på vägar som har en lös eller dåligt som underlag. Dessa kommer sannolikt att ha en massa stenar och grus som skulle kunna drabba kylaren i bilen. Var försiktig med att ta genvägar genom sidovägar som inte underhålls eller används så mycket som motorvägen.
2

Titta på din hastighet. Körning mycket snabbt kommer att accelerera hastigheten med vilken alla stenar kommer att drabba din radiator. Ju snabbare din bil går, desto mer energi kommer att utövas av någon effekt, vilket ökar risken för punktering. Montera ett finmaskigt stålnät runt din bil radiator
3

. Detta kommer att vara särskilt användbart för att stoppa eventuellt skräp från att nå din radiator när monterad över den främre grillen på bilen.
4

Köp en specialdesignad kylare beskyddare. Trots en lite dyrare än montera ett nät, kommer dessa att hålla de flesta hoten borta från sitt mål. De är tillgängliga från vissa garage och på nätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129189.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.