Hur du jämför strålkastare lökar

Du kan jämföra strålkastare lökar med stil, märke, färg och Kelvin (ljusstyrka). Det finns olika stilar av strålkastare lökar, såsom vit, plasma, halogen och xenon. Det finns också stock lökar och lökar prestanda att välja mellan. De lager lökar har en lägre färgtemperatur och mindre Kelvin prestanda, vilket innebär att de är inte lika ljus som de prestanda glödlampor. Xenon lampor är kända för att producera en stråle vitare ljus vilket resulterar i bättre mörkerseende. Bilägare bör jämföra sina alternativ och sedan bestämma vilken typ av glödlampan bäst passar deras individuella behov. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av lampa passar din bil. De gemensamma enkel att installera val är halogen, plasma och xenon lampor. Halogenlampor ger rent vitt ljus, plasma lampor är nästan vit och xenon ljus är nära dagsljus som också är ett vitt ljus.
2

Rådgör med en professionell om vilken typ av lampor han eller hon rekommenderar för din bil. Gör detta genom att ringa eller släppa av återförsäljaren för att få en professionell åsikt. Du kan också be din mekaniker att ge dig sin åsikt.
3

titt på de olika typer av glödlampor som finns, såsom halogen och xenon lampor. Det finns flera alternativ för färgtemperatur, ljusstyrka, märke och typ, t.ex. lager eller prestanda glödlampor.
4

Studera skillnaden mellan lager och prestanda glödlampor strålkastare. Lager lökar har en medellivslängd som är typiskt 200-300 timmar och en genomsnittlig Kelvin på 3200 med någon garanti. De prestanda lökar har ett genomsnitt på förlängd livslängd som är 350-400 timmar beroende på vilken typ av prestanda lampa och en Kelvin av 3800. Några lökar har också en begränsad garanti.
5

Jämför priser för varje typ av lampa. Den xenon lampor är dyrare på grund av deras rent ljus och längre livslängd av lamporna. Som av November 2010, kostade halogen strålkastare lökar mellan $ 15 och $ 50 per lampa i genomsnitt. De xenon lampor har ett bredare prisintervallet på $ 50 - $ 200. Det genomsnittliga priset för plasma reservlampor är $ 30 -. $ 70

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129122.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.