Hur får man nya Saab Keys

Ägare av vissa Saab-modeller hänger bäst på hårt i sina nycklar som ersätter dem är inte så lätt som väg ner till den lokala järnaffären för att få ett nytt snitt. Från och med 1998 års modell, tillverkaren utrustat vissa modeller med en elektronisk nyckel, som är programmerad med en specifik kod att fordonet måste erkänna innan tändningen startar. Detta system kallas TWICE module - Stöld Varning Integrated Central Electronics. Om en ägare förlorar alla nycklar och transpondrar till fordonet, kommer ersättare vara mycket dyrt. Elektroniska nycklar är standard i modellerna 1999 till 2002 Saab 9-3 2003 Saab 9-3 CV och 1998 till 2009 Saab 9-5. Saker du behöver
Saab nummer bilmodell 1999 genom 2002 Saab 9-3, 2003 Saab 9-3 CV och 1998 genom 2009 Saab 9-5
pengar, ungefär $ 1000
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Kontrollera årsmodell och antal din Saab, som noterar om din bil är en 1999 till 2002 Saab 9-3, 2003 Saab 9-3 CV eller 1998 till 2009 Saab 9-5. Titta på nätet eller i telefonboken efter numret till din lokala Saab återförsäljare. Ring återförsäljaren och be att få tala med serviceavdelningen.
2

Förklara för serviceavdelningen att du förlorat alla dina nycklar och behöver en ersättare. Ge årsmodell och modellnummer för din Saab. Vänta serviceteknikern att låta dig veta om du kommer att behöva en ny TWICE modul programmeras och installeras. Be om en uppskattning och räknar med att kostnaden för att vara runt $ 1000 för delar och arbete. Boka tid så snabbt som möjligt för att få din bil tas till servicecentret.
3

Kontakta en lokal bogsering företag eller begära hjälp av en vän eller släkting att få bilen bogseras till generalagenten. Körning i ett separat fordon, kommer i tid till ditt besök och träffa Saabs tekniker. Be om en tryckt uppskattning som innehåller priset för alla delar och arbete. Bekräfta med teknikern när fordonet kommer att vara redo för pick up. Se till att han har ditt riktiga telefonnummer.
4

Lämna återförsäljaravtalet och vänta på ett samtal från den tekniker som kommer att låta dig veta att din bil är klar. Har någon köra dig till återförsäljare så att du kan plocka upp din Saab. Träffas igen med den tekniker som kommer att ge dig det slutliga priset på programmering och installation. Se till att tangenterna ska fungera korrekt, du bör få minst två programmerade knappar med transpondrar. Betala din faktura och lämna din återförsäljare. Vidta försiktighet att inte förlora dina nycklar igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129102.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.