Hur Slutför Glasfiber Resin

glasfiberharts är en viktig material eller ingrediensen i efterbehandling utseendet på bilar, båtar och surfingbrädor, bland många andra produkter. Detta är en del glasfiber material tovigt med glasfiber harts som främsta finish. Den glasfiber hartset vanligtvis appliceras i flera skikt för att ge tillräckligt skydd och en slät textur till materialet. Hartset kan komma i polyester eller epoxi. Polyester är den mest använda av de två ansökningarna på grund av dess billigare formel. Epoxi kommer vanligtvis med vax för att helt täta glasfiber. Saker du behöver
100-slippapper Flighter Palm Sander
Glasfiber spackel
SPACKEL
Rag
Aceton
Polyesterharts gel
sprutpistol
Boat vax
Visa fler instruktioner
1

Slipa glasfiber ytan med 100-slippapper. Använd en palm sander att helt slipa glasfiber.
2

Kontrollera eventuella ojämnheter i glasfiber och använda en glasfiber spackel för att se till att hela ytan förblir nivå. Förbered fyllmedel genom att blanda det med härdare tills den blir en färg. Applicera fyllmedlet till gapen och fördjupningar med hjälp av en spackel. Låt spacklet torka i några timmar.
3

Jämna området med en palm slipmaskin för att säkerställa att hela ytan förblir platt. Fukta en trasa med aceton och använda detta för att rengöra glasfiber ytan.
4

Få gelcoat eller polyesterharts och tillämpa den på glasfiber. Se till att hartset matchar färgen på de glasfiber för att skapa en fin yta. Gelen levereras med ett vax för dig att enkelt skydda och täta fiberglasmaterial undertill. Eftersom pälsen är tjockare jämfört med färg, måste du ansöka via en sprutpistol.
5

Låt första lagret torka och bli klibbig innan ett andra skikt. Låt andra pälsen att härda tills det blir hårt och kallt nog för att röra.
6

Coat ett skikt av båt vax för att polera glasfiberharts. Detta kommer att skapa ett skyddande lager över din kåda och ger en polerad look.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129021.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.