Felsökning farthållaren av en Chevy Silverado

Den Chevy Silverado är en full - size pickup truck tillverkas och säljs av General Motors Company . Lastbilen gick först i produktion under 1998 och fortfarande produceras ( som av 2011 ) . Fordonet har en enhet farthållare som låter föraren ställa in och bibehålla en konstant hastighet . Detta innebär att föraren kan manövrera trucken utan att behöva arbeta gaspedalen . Denna funktion lämpar sig bäst för långa resor på raka vägar . Lämpliga åtgärder måste vidtas för att manövrera funktionen farthållare . Instruktioner
1

Kontrollera din hastighet . Fordonet måste färdas minst 25 mph eller snabbare för att farthållaren ska fungera.
2

Ta bort foten från bromsen . Farthållaren stängs av eller kommer inte ingripa när du bromsar .
3

Tryck på startknappen på farthållaren , som ser ut som en vippströmbrytare. Den är belägen på antingen vänster eller höger sida om ratten . Du måste först aktivera farthållaren att engagera den här funktionen . Tryck på gaspedalen och håll på önskad hastighet . Tryck på " SET " -knappen till vänster om ratten . Ta bort foten från gaspedalen för att ställa in hastigheten .
4

Ta din Silverado till en auktoriserad Chevy återförsäljare eller mekaniker om farthållaren misslyckas med att samverka . Farthållaren Modulen kan gå dåligt och behöver bytas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130866.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.