Så för att behålla Automotive vädertätningar

Automotive vädertätningar är nödvändiga för att hålla oss bekväma under körning. Dessa tätningar hjälper till att hålla bilen tyst genom att blockera ut vind, regn och damm. Vädertätningar är oftast installeras längs dörrarna, bagageluckan och fönster. Det bästa sättet att förlänga livslängden för vädret tätningar är att upprätthålla dem. Med rätt teknik kan du skydda din bil vädertätningar, hålla dem i gott skick. Saker du behöver
Brush-on sealer
Silikon skyddande
Duk
Tvättmedel
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Ansök gummi eller silikon Protectant till de områden av din bil där vädertätningar är. Både gummi och silikon Protectant kan köpas i sprayburkar. Använd den till områden såsom fönster och dörrar för att förhindra sprickbildning.
2

Torka vädertätningar på din bil regelbundet för att förhindra att fordonet dörrarna fastnar på dem. Använd en fuktig tvål trasa för att torka av vädertätningar att hålla dem rena. Addera 3

Inspektera din bil vädertätningar att avgöra om de är spruckna. Reparation sprickor så snart som möjligt för att förhindra ytterligare skador. Använd en sealer som kan borstas över sprickorna.
4

Parkera bilen på en skuggig plats när det är möjligt. Detta kommer att minska exponeringen för solens värme, vilket kan orsaka vädertätningar att spricka i förtid.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129013.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.