Hur man byter Remote Lock fob på en 2003 Dodge Caravan

bära matkassar eller lådor till din bil blir mindre av en börda när du har ett nyckellöst system för inresa. Den 2003 Dodge Caravan erbjuder bekvämligheten med fjärråtkomst, som kontrollerar ditt larmsystem från ett avstånd. Du kanske vill ersätta din nyckelbricka om du förlorar den ursprungliga eller om den slits ut. Dodge Caravan berlocker är utrustade för att driva standard eller side power dörrar och kräver programmering för att fungera korrekt. Instruktioner
1

Kontakta en Dodge återförsäljare i ditt område. Tipsa en representant för att beställa en OEM-tillverkare (OEM) keyless inresa fob för en 2003 Dodge Caravan. Skaffa en prisuppgift på priset. Begär information om programmering av fjärrkontrollen för att arbeta med ditt fordon.
2

Kontakta en tredje part Keyless remote företaget och begära en programmerad nyckelbricka. Flera låssmeder ger ersättning nyckellösa fjärrkontroller, och du kan begära fob programmering för en avgift.
3

Tryck på låsknappen i din Dodge Caravan fem gånger i rad i två-sekunders intervall.
4

Vrid nyckeln i tändningslåset till läge "RUN". Håll ned låsknappen på original fob för fyra till 10 sekunder. Tryck och håll på panik-knappen på den nya fjärrkontrollen i en sekund medan du fortfarande håller låsknappen. Släpp båda knapparna. Du bör höra ett klockspel.
5

Tryck både "Lock" och "låsa upp"-knapparna på nya nyckelbrickan inom 30 sekunder av ringklockan. Tryck bara på "Lås upp"-knappen. Du bör höra ett annat klämta, anger vilken den nya fob har programmerats. Stäng av bilens tändning för att lämna programmeringsläget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127281.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.