Valvoline Vs. Icke Syntetiska oljor

Valvoline är en av de äldsta återförsäljare av motorolja i Nordamerika. Förutom traditionell motorolja , säljer företaget även syntetisk motorolja . Enligt företaget , syntetiska oljor är en förbättring jämfört med konventionella oljor i vissa områden . Syntetisk Basics

Syntetisk motorolja fortfarande härledd från råolja. Processen börjar med samma bas råolja används för Valvoline s konventionell motorolja . Genom en komplicerad förädlingsprocess ett starkt filtrerad variation skapas . Denna bas genomgår sedan en syntes process på molekylär nivå för att framställa syntetisk olja .
Fordringar
påståenden

Valvoline att dess syntetisk olja ger bättre gas körsträcka för 5W30 och 10W30 motorer , kylare och därmed mer välfungerande motor och förlängd livslängd för motorn . Syntetisk olja ändrar inte tidsfristerna för rekommenderade oljebyten . Produkten är helt kompatibel med traditionell motorolja .
Rekommenderad användning

Valvoline syntetisk motorolja rekommenderas för fordon som gör en hel del stopp och gå körning och som drivs ofta. Det är en profil av varje familjens bil i tillvaron . Det rekommenderas också för hårt arbetande motorer, såsom att arbeta lastbilar med 5W30 och 10W30 motorer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128990.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.