Hur till Öka MPG på en Chrysler Neon

Många Chrysler Neon ägare kan öka sina miles per gallon genom att göra några enkla förändringar i sina vardagliga körning rutiner och genom att utföra vissa grundläggande underhåll på sitt fordon. Merparten av underhållet är enkelt för dem med bilreparationer erfarenhet och rätt verktyg. Om du har tid att utföra dessa uppgifter hemma snarare än att ha allting återförsäljare handtaget, kommer du att hamna spara en betydande summa pengar på gas och underhåll. Saker du behöver
bränsle tillsats
oljetillsatsprodukter
nya tändstift och kablar
hylsnyckelsats
Ratchet
Oil
Oljetråg
Byte oljefilter
Oljefilternyckel
Byte luftfilter
Chrysler Neon reparationshandbok
ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1

Häll bränsletillsatsen i bensintanken . Öppna din Neon huva och skruva av oljepåfyllningslocket och häll oljan tillsatsen i. Syftet med dessa tillsatser är att rengöra och smörja motorn.
2

Rullade fönster när du kan och undvik att använda luftkonditionering.
3

Drive i lägre växlarna om du har en pinne skift.
4

Byt ut tändstiften ansluter till ditt motorblock, en på taget. Dra tråden från närmaste tändstiftet och ta sedan bort tändstiftet. Tryck på en av de ersättare pluggar i samma position som den ursprungliga kontakten och anslut en ny tråd i kontakten.
5

Rådfråga din reparationshandbok för förfarandet för att byta olja. Titta även upp byte instruktioner för luft-och oljefilter. Följ dessa instruktioner.
6

Kontrollera innerkanter båda framdörrarna för tillverkarens rekommenderade däcktryck klistermärke på dörren sylt. Utför följande procedur för alla fyra däck: Vrid ventilen locket på dina däck moturs med fingrarna för att ta bort den. Håll mätaren däcktryck ovanför ventilspindeln att hitta däcktrycket. Se om läsningen får du matchar den rekommenderade nivån däcktryck anges av tillverkaren. Lägg till eller släppa ut luft ur däcken som behövs tills dina däck tryckavläsningar följa tillverkarens rekommendationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128897.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.