Hur man gör en nyckel till en Buick

Om du har tappat bort nycklarna till din Buick eller behöver göra en extra uppsättning, det är inte bara en fråga om en snabb resa till den lokala nyckeln tillverkaren eller låssmed. De dagar när en nyckel till en bil var helt enkelt en utskuren bit av metall är sedan länge borta. Modern bilnycklar innehåller mikrochips som arbetar parallellt med bilens färddator och inte lätt kan ersättas av en lekman. Men frukta inte, när du vet vad du ska göra det kommer inte ta lång tid att få tag på en ny nyckel. Saker du behöver
Körkort
Visa fler instruktioner
1

Hitta din Buicks chassinumret (VIN). Detta är troligen ligger på instrumentbrädan i bilen i den högra sidan av vindrutan. Det kan också vara på insidan dörrpanelen på förarsidan av bilen eller på fordonets typskylt under huven.
2

Besök Buick hemsida, klicka på "Hitta återförsäljare" och ange ditt postnummer. Du kommer att presenteras med kontaktuppgifter till din närmaste återförsäljare.
3

Kontakta återförsäljaren och fråga var och när du kan få en ny nyckel gjord för din Buick. Du ska inte behöva vänta alltför länge för ett möte. Du måste närvara personligen, eftersom återförsäljaravtalet måste ställas utom tvivel att bilen är din. Du kan inte beställa online.
4

Delta återförsäljaravtalet på dagen för din tid och presentera ditt körkort och VIN. Din nyckel ska vara klar inom en halvtimme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128891.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.