Tricks & Mods för en Toyota Corolla

Den Corolla är en populär linje av kompakta bilar som tillverkas av Toyota, en japansk biltillverkning. Det har varit den mest sålda bilen i Japan alla men två år sedan 1969. Det är också mycket populära i hela världen, som säljs i över 140 länder. Kronan är den mest sålda bil genom tiderna. Många modifieringar är möjliga att anpassa din Toyota Corolla både estetiskt och funktionalitet. Om du är en Toyota Corolla ägare som vill krydda upp din bil, lära sig ett fåtal av dessa projekt är ett bra ställe att börja. Indexering tändstift
indexering

din Corolla s kontakter kan bidra till att öka den totala motoreffekten. När du är klar hand dra åt tändstiften, dra åt dig helt enkelt lite mer med en spärr, så att änden av pluggen vänd intaget sidan av topplocket. Detta kan lägga till så mycket som en enhet av hästkrafter.
Fordonsslangar Isolering

Kylaren ditt bränsle hålls som det går genom din Corolla motor, desto bättre blandning i motorn kommer att bli. Du kan använda luftkonditionering eller kylskåp isolering för att skydda dina bränsleledningar från överdriven motorns värme.
Moving IAT Sensor

IAT sensorn är en vanlig del av flesta bränsleinsprutning. Du kan flytta den för att lura bilens dator att tro att den inkommande luften är lite svalare än det är. Detta kommer att orsaka mer bränsle flöde och därmed högre motorprestanda. Addera Racing Cap

racing cap ger en slankare, sexigare utseende till ditt fordon och en populär modifikation bland Corolla användare är att ersätta den fabriksinställda utfärdat lock med en racing cap. Denna modifiering innebär palla upp bilen, ta bort ett däck och byta tanklocket. Det är relativt lätt, men det är mycket viktigt att inte röka eller bära upplysta tobak eller öppen eld av något slag när de utför denna modifiering.
Flytande Hood

En flytande huva är en vanlig Corolla huva utrustad med vanlig dörr med gångjärn som tillåter dig att öppna huven på en mängd olika positioner. Detta kan visa upp motorns inre delar. Allt detta projekt kräver är att ta bort de fabriksmonterade bultarna på motorhuven och placera ett gångjärn i dess ställe.
Omvänd Hood

En omvänd huven öppnas på motsatt sätt som en huv gör normalt. Denna typ av huva är känd för att vara med på Corvette. Om du vill ge din Corolla en liten antydan till att blixten, kan du enkelt ändra sin huva. Ta huven och huva gångjärn. Sedan, åter fästa gångjärnen på framsidan av bilen. Den svåraste delen av denna ändring är att mäta var att placera huven gångjärn på framsidan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128856.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.