Hur man återställer säkerhetskoden av en Toyota Factory Stereo

Toyota bilstereo är utrustade med en anti-stöld funktion som kräver en fyrsiffrig kod. Funktionen aktiveras när huvudenheten kopplas bort från strömkällan. Efter reparation eller utbyte, måste du nollställa den tillgång säkerheten före drift av stereon är möjligt. Du kan ta Toyota till en auktoriserad Toyota återförsäljare eller servicestation för att få koden återställs, eller du kan göra det själv, och spara tid. Instruktioner
1

Vrid Toyotas tändningen till "ON" för att ge ström till stereon.
2

Slå på stereon huvudenheten genom att trycka på strömknappen i övre vänstra hörnet av stereo ansikte.
3

Håll den första förinställda knappen (märkt med en "1") och pil upp-knappen på vänster sida av stereo ansikte. Släpp knapparna när strecken visas på stereons display.
4

Tryck numrerade förinställda knapp som motsvarar den första siffran i stereo koden. Till exempel, om säkerhetskoden börjar med "4", tryck på fjärde förinställda knappen nedanför stereo displayen. Tryck på högerpilen för att flytta till nästa siffra i koden. Mata in de återstående siffrorna med de förinställda knapparna. Radion stängs av när den sista riktiga siffran. Tryck på strömbrytaren för att använda stereo.
5

Upprepa steg 3 och 4 om stereon inte accepterar den kod du har angett. Du har tre chanser att ange rätt kod. Efter tre misslyckade försök måste du ta din bil till en återförsäljare eller servicestation för att ha stereon upplåst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128842.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.