Fördelarna med en två - FAT förgasare

En förgasare blandar luft och bränsle i en förbränningsmotor . Energi ur bränslet förstärks när det blandas med flyktiga kolväten i luften . Fat på en förgasare tillåter luft i motorn grenröret när fordonet rör sig . Pipan är brett på den yttersta och smalnar av när den stängs in i förgasaren för att öka hastigheten på luftflödet . Lägga fat till förgasaren ökar mängden luft en förgasare kan ta i. Ökad Engine Performance

En dubbel - fat förgasaren möjliggör en högre luftflöde från motorn . Högre luftflöde laddar blandningen av luft och bränsle som krävs för den högre prestanda kvalitet. Double - fat förgasare kan aktiveras av gaspedalen kopplingen att öppna sekventiellt , med den andra med i arbetet när det primära pipan är helt öppen . Detta kommer att skapa ökad bränsle -och luftblandning , vilket förbättrar hästkrafter och prestanda .
Efficiency

Två fat på en förgasare kan möjliggöra differentiering intag . Primära och sekundära fat kan vara av olika storlekar och kan kalibreras för att leverera olika luft och blandningar bränsle . Detta resulterar i högre volymetrisk verkningsgrad .
Kompakt design

dubbel-fat förgasare ger en mer kompakt design än enpipiga enheter , vilket möjliggör mer utrymme i motorrummet för andra komponenter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128768.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.