Hur du ändrar en DIMLJUS på en Infiniti FX35

Den Infiniti FX35 är en lyx crossover tillverkas av Nissan. Nissan rekommenderar föra din Infiniti FX45 till en auktoriserad Infiniti återförsäljare för utbyte av all yttre belysning, inbegripet glödlampor dimljus. Anledningen till detta är dimljusen är notoriskt svåra att komma åt. Till skillnad från många andra fordon, måste du ta bort flera underrede paneler för att komma till Infiniti FX35 s dimljus. Saker du behöver
Tänger
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
ersätter dimljus enhet
Visa fler instruktioner
1

Park din Infiniti FX35 på plan mark. Se till att dina framhjulen är raka. Använd dina tång för att ta bort den negativa kabeln från bilens batteri. Detta förhindrar elektrisk stöt när du ändrar dimljus.
2

Inspektera området under framskärmen väl på sidan med dimljus du ändrar. Direkt ovanför hjulet ser du fram filén luckan. Denna lilla skyddet överbryggar gapet mellan kanten på fender väl och plastskyddet.
3

Bänd ut genomföringarna clips fästa det främre filtret locket med en platt skruvmejsel. Dra den främre filé täcka ner för att ta bort det. Bakom det, ser du fyra extra genomföringar. Ta dem med platt skruvmejsel.
4

Ta bort skruven från botten lera vakt direkt bakom framhjulet. Det är på den nedre kanten av ramen. Dra vakten bort försiktigt.
5

Dra ned plasten fender väl beskyddare för att ta bort det. Den hålls på plats med flera klipp. När du drar, kommer de hoppar ut. Du får nu tillgång till dimljusen.
6

Nå under den främre av stötfångarhöljet och bakom dimljuset. Leta skruven på baksidan av dimljus. Ta det med en stjärnskruvmejsel.
7

tag i plastskyddet på den främre delen av dimljus. Dra den kraftigt för att ta bort den ur dimman lätta. Ta tag i dimma ljuset och dra den mot dig. Koppla bort dimljuset kabelstam bakifrån.
8

Anslut nya dimljuset i selen. Sätt den på plats. Sätt tillbaka och dra åt skruven på baksidan delen av dimljus. Placera plastskyddet på framsidan av dimljuset på plats och tryck fast den ordentligt för att sätta tillbaka den.
9

Återkoppla fender väl beskyddare. Rada upp Protector clips och tryck fast dem på plats.
10

Återkoppla stänkskärmen. Dra åt skruven på vakten för att säkra den. Sätt tillbaka den främre filé gjutning. Sätt genomföringarna clips och tryck fast dem på plats för att sätta tillbaka den.
11

Upprepa hela dimma proceduren ljus ersättning för den andra sidan, om det behövs. Proceduren är densamma för båda sidor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128692.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.