Hur man rengör ett luftfilter för en Nitro Car

Rengöring och inoljning din Nitro RC polyuretan-skum oljefilter regelbundet kommer att förhindra motorskador. Om luftfiltret inte är ordentligt oljad, kan en motor förstöras på mindre än 10 minuter. Luftfiltret använder filterolja att fälla smuts och luftfiltret skall rengöras och oljas igen efter att använda flera tankar bränsle. Filter olja kan köpas från en motorcykel eller bil butik. Saker du behöver
Gummihandskar
borste
Rag
Etanol
Motor spray eller nitro Cleaner Review Soap
Vatten
Plastpåse
Pappershandduk
Grease
buntband
Visa fler instruktioner
1

Sätt på dig gummihandskar. Rengör området runt din förgasare med en borste för att hindra smuts från att falla in i motorns intag medan du tar bort luftfiltret.
2

Cut slipsen som håller din luftfiltret på plats och ta bort hela bostäder. Addera 3

Separat skum luftfilter från huset.
4

Rengör luftfiltret mount församling med en ren trasa och lite etanol.

5

Spray luftfiltret med motor spray eller nitro renare och försiktigt arbeta produkten genom skummet filtret tills det är vitt igen. Tvätta filtret skum luften med tvål och vatten och skölj väl. Låt lufttorka.
6

Placera helt torkat skum luftfilter i en plastpåse och applicera en generös mängd skum filter olja i påsen och arbeta igenom det med fingrarna. Skummet skall luftfiltret vara färgen på filterolja.
7

Avlägsna oljad luftfiltret från påsen och placera den i mitten av några pappershanddukar för att avlägsna överflödig filterolja. Luftfiltret behöver täckas i olja, men inte droppar. För mycket olja kommer att begränsa luftflödet.
8

Sätt tillbaka luftfiltret i filtret montera och installera den på din förgasare. Använd buntband för att fästa filtret på förgasaren för att förhindra luftfiltret från att matas ut i händelse av en kollision.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128683.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.