Kawasaki KZ1000 Verktyg

Kawasaki KZ1000 är en fyrcylindrig motorcykel tillverkad 1977-1980. Det kom med en verktygslåda som gjorde det möjligt för ägaren att göra allmänt underhåll och skötsel av cykeln. Detta kit var kompakt och förvaras diskret och säkert under sätet. Verktygsväska

En kompakt verktygsväska används för att innehålla alla de tillgängliga verktygen. Väskan är tålig, lätt och väderbeständig. En flik ligger över toppen, säkert garanterar inga verktyg kommer att falla ut oavsiktligt.
Mutterdragare

Setet innehåller tre obestämd nycklar. Enligt Kawasaki motorcykel webbplats, den delar notering av dessa verktyg inkluderar en 8-by-0 mm, en 12-av-13 mm och en större öppen fast nyckel utan verktygets storlek. Dessutom ingår tre fält i slutet skiftnycklar. Två av nycklar har sexkantiga öppningar på den ena änden av handtaget (den större sexkantshuvud verktyg är 22 mm, den mindre ålder) och den andra anses en bar.
Tång och Skruv Driver

Ett par 160 mm tång i inkluderad. Den mångbruket skruvmejsel har ett löstagbart handtag grepp typ med två separata arbetsgrupper axlar. En metallaxel är en platt skruvmejsel, den andra är en Phillips-typ huvudet. Kapslad är en liten spak-typ skruvmejsel samt.
Andra verktyg

tvådelad tändstiftet verktyg används genom att trä en lång cylindrisk stav genom ett slitsat hål i toppen av en förlängd socket-typ verktyg som passar direkt på toppen av pluggen, så att användaren lagt hävstångseffekt. Ett litet rör av flytande tätningsmedel ingår. I kanadensiska modeller av cykeln, är några ytterligare verktyg ingår, såsom en justering för stötdämpare och en extra fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128655.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.