Min 1995 Camry startar inte

Den 1995 Toyota Camry är en tvådörrars eller fyrdörrars sedanmodell som erbjuds av japanska Toyota bolaget. I 1995 års version har inte genomgå några större förändringar sedan 1992. Medan det finns vissa påminner som påverkar Camry noterade ingen av de problem handlar om motorn inte startar. Om din Camry inte startar, är chansen att problemet ligger inom batteri, startmotor, tändning, eller bränslesystemet. Instruktioner
1

Öppna huven på Camry och leta efter korroderade eller lösa anslutningar på batteriet. Rengör korrosion av och dra åt anslutningar.
2

Vrid nyckeln i tändningslåset till läge "ON", men starta inte bilen. Leta efter instrumentpanelen tänds för att komma på. Om de inte gör det, är batteriet i din bil dränerad eller skadad. Det behöver laddas eller bytas.
3

Vrid nyckeln för att starta bilen och lyssna på alla ljud som bilen gör. En brist på buller kan indikera tändningen är trasig. Om knappen inte tänds i tändningslåset alls, kan din ratten låsas. Vicka på knappen samtidigt som du vrider ratten för att låsa upp. Om ett klickande ljud uppstår när man försöker starta, är startmotorn fungerar inte korrekt. Lyssna efter en knackar ljud från motorn. Detta kan tyda på en bränsleledning eller bränslepump fråga.
4

Kontrollera vätskenivåer i bilen. Den 1995 Camry har mätare för olja och gas, men ibland dessa mätare kan vara felaktig. Låg vätska eller brist på vätska kan orsaka att motorn av Camry att ta upp och bilen inte startar ordentligt. Kontroll vätskor kan också informera dig om eventuella läckor i bilen som kan orsaka problemet.
5

bort tändstiften från Camry och placera kabeln på en metallyta. En gnista skulle inträffa. Om ingen gnista händer, då din motor inte är tända ordentligt. Tändstift kommer att behöva ersättas.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128650.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.