Typer av Denso Insprutare

Denso är ett företag som tillverkar tändstift, generatorer, kompressorer och bränslespridare. En bränsleinjektor är ett system som ansvarar för blandning av bränsle och luft i en förbränningsmotor. Detta system har använts som bränsle leveranssystem under åren och har sett en hel del tekniska framsteg. Denso erbjuder bränslespridare för både bensin-och dieselmotorer. De har också injektorer för högpresterande racerbilar. Diesel Fuel Injection

Dieselmotorer använder common rail-systemet, som lanserades av Denso 1995. Den gemensamma järnvägssystemet bygger upp högtrycksbränsle i common rail och sedan sprutar in bränslet i motorn cylindern vid tidpunkten styrs av motorstyrenheten (ECU), varigenom högtrycksinsprutning oberoende av motorns varvtal. Som ett resultat, sänker common rail-systemet skadliga ämnen såsom kväveoxider, partiklar (PM) i utsläppen och genererar mer motoreffekt. Detta system kan hittas i kommersiella fordon och personbilar. Den Denso commonrail-system är det lättaste i sitt slag och är kapabel att ett högt tryck på 1800 bar.
Bensin bränsleinjektorer

Denso introducerade 12-håls insprutare 1999. Detta kunde minska storleken på bränsledroppe till 65 mikron, vilket bidrar till att förbättra motorernas effektivitet genom överlägsen atomisering. Detta blev senare förbättrades under 2002 med en minskning av droppens storlek till 50 mikrometer i den nya UC injektorn. Dessa spridare har tätningar som är svetsade så att de kunna motstå de stränga emissionskraven.
De elektroniska Insprutningsmunstycken

Dagens fordon använder komplexa elektroniska bränsleinjektorer som kan användas under olika förhållanden. Denna injektor kan leverera en mycket exakt mängd bränsle vid rätt tidpunkt.

Denso spridare skryta med ett högt dynamiskt omfång och förmågan att tåla hårda utsläpp genom sina svetsade tätningar. Den kalibrerade impedansen i spridarna garanterar fullständig kompatibilitet. De minskar också avgasutsläppen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128633.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.