Hur ändrar jag luftfilter på en 2004 Honda Accord?

Den 2004 Honda Accord har tillverkats i ett fyra-och sex-cylindriga modellen. Underhålla din bil genom att byta elementet luftfilter kommer att hålla din motor i trim och samtidigt minska föroreningar i miljön. Inspektera din luftfilterelement var 12.500 miles, rengör det med tryckluft eller byt ut delar vid behov. Placering av luftrenarhuset

Stäng av motorn och ge tillräcklig tid för motorn att svalna. Öppna huven på bilen. Luften filterhuset eller luftfilterhuset för en fyrcylindrig modell ligger på höger sida av motorn. För en sexcylindrig modell, är luftrenarhuset på vänster sida av motorn.
Borttagning av luftrenarhuset

att ta av höljet luftrenaren och lokalisera luftrenarelementet, ta bort de fyra skruvarna på höljet och dra sedan bort det. För en sex-cylindrig motor, måste du ta bort slangen med en platt skruvmejsel innan bultarna utanför huset.
Borttagning och rengöring av Luftrenarelement

Dra upp luftrenarelementet att ta bort den. Rengör insidan av höljet med en fuktig trasa för att avlägsna damm och smuts. Byt luftrenarelementet med en ny, eller återanvända samma man genom att blåsa tryckluft in elementet i motsatt riktning från vilken luft normalt skulle strömma in i den. Addera Installera höljeslocket

Placera huset luftrenare tillbaka och dra åt de fyra skruvarna. För en sex-cylindrig motor, fäster slangen till luftrenarhuset med en platt skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128613.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.