Hur man byter en 2003 Subaru Forester Marker Ljus

Strålkastare på ett fordon är viktiga säkerhetskomponenter för förare. Strålkastarnas glödlampor brinner ut, precis som vanliga glödlampor. När strålkastarna på en 2003 Subaru Forester utbrändhet eller fel, måste de bytas ut. Headlight glödlampsbyte kan göras nästan var som helst, så länge du har reservlampor. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Socket /skiftnyckel
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och stötta upp.
2

Lossa de fyra clipsen och tre krokar som håller gallret på plats, med en stjärnskruvmejsel. De fyra klippen är placerade på toppen av gallret, och de tre krokarna finns till vänster, höger och mitten. Ta bort gallret.
3

Lossa de två clipsen som håller grillen sidoluckan på plats, med en stjärnskruvmejsel. Skjut sidoluckan mot strålkastarenheten, och ta bort den.
4

Skruva loss de tre skruvarna, som håller strålkastaren montering på plats, med hjälp av en hylsa /skiftnyckel. Två av bultarna kommer att vara på insidan av strålkastaren församlingen, och den andra är på ovansidan av enheten.
5

Avlägsna strålkastarenheten från kroppen, vilket gör att du inte dra för hårt på de elektriska sladdar som är fäst på baksidan av enheten. Lossa den elektriska sladden kontakter genom att hålla ned flikarna på plast korsningar och dra utåt. När alla kablar är fristående, bör du kunna ta bort strålkastaren montering, helt.
6

Lokalisera sidomarkerings församling glödlampan och vrid den moturs, för att lossa den. Dra ut den ur strålkastaren församlingen, och ta bort lampan från sockeln genom att dra den rakt. Sätt i den nya glödlampan.
7

Sätt lampan montering tillbaka in i huset, och rotera den medurs, för att säkra den. Återanslut kabelhärvor till varje korsning, och placera strålkastarenheten tillbaka i sitt ursprungliga läge.
8

tillbaka de tre skruvarna som håller strålkastaren montering på plats. Sätt tillbaka gallret sidoluckan genom att skjuta det på, från strålkastaren sidan. Sätt tillbaka clipsen som håller grillen sidoluckan på plats.
9

tillbaka gallret till den ursprungliga platsen. Sätt tillbaka de fyra clipsen och tre krokar som håller gallret på plats, med en stjärnskruvmejsel. Se till att grillen är säker.
10

Stäng huven, och testa den nya lampan sidomarkeringslampa. Installationen är nu klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128614.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.