Hur du hittar den Reservoir Servostyrning på en 360 Modena

Ferrari 360 Modena är en mid - size sports fordon som tillverkas 1999-2005 . Lägga vätska servostyrning till motorn är en nödvändig del av rutinmässigt underhåll . Kontrollera Styrservoolja var en till två veckor för att se till att rätt nivå upprätthålls . Om halterna blir för låg , kommer fordonet bli svårt att manövrera , vilket kan leda till olyckor . Att hitta behållaren är det första steget i detta viktiga underhåll. Instruktioner
1

Parkera bilen på ett plant underlag . Se till att motorn är kall innan du öppnar motorhuven för att kontrollera vätskorna . Om den körts nyligen , vänta minst 30 minuter innan du kontrollerar . Värme ökar volymen av vätskan och leder till felaktiga avläsningar . Det ökar också risken för att bli bränd av motorn .
2

Dra motorn - spaken under rattstången på förarens sida av fordonet . Promenera till framsidan av motorn och skjut huven tills den är helt öppen .
3

Hitta kraften cap steering fluid på framsidan av motorn . Locket är en rund, svart , roterande topp direkt bakom mitten av den främre stötfångaren. Skruva av locket för att få tillgång till servostyrning reservoaren .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128594.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.