En 1997 Buick startar inte

Buick är ett varumärke av bilar som säljs av General Motors, eller GM. Det är företagets nybörjar lyxvarumärke och presenterar modeller som LeSabre, Park Avenue, Enclave, och LaCrosse. Som med andra fordon, kan du få problem med att starta din 1997 Buick. När detta händer, kan du felsöka problemet med några felsökningssteg. Instruktioner
1

Vrid nyckeln till "ON"-läget i din Buick. Om lamporna eller vindrutetorkare inte fungerar, då batteriet är urladdat eller dött och måste laddas eller bytas ut. Om det inte vev men är batteriet bra, kan det finnas ett problem med tändningslåset.
2

Veva bilen och lyssna efter ljud. Ett klickande ljud, men ingen motor roterande, indikerar att startmotorn inte fungerar och måste bytas ut. Om motorn vevar, men sedan gör en knackar ljud, bränslepumpen eller dess komponenter kan vara den skyldige. I 1997 års Buick LeSabre har återkallats på grund av en felaktig insprutningssystem. En baktändning av LeSabre kan orsaka övre insugningsröret skadas och leda till att bilen inte startar eller ens en motor brand.
3

Kontrollera dina vätskenivåer. Lägg en gallon av gas till din bensintank. Medan Buicks har en gas mätare på instrumentpanelen, kan mätaren vara trasig. Försök att starta bilen efter tillsats gas. Kontrollera oljenivån. Om nivåerna är låga, kan det tyda på en läcka i din motor som orsakar att motorn inte att starta. I 1997 års Buick Regal, orsakar ett problem med droppande motorolja olja att samla på motorn och överhettas. Detta kan göra att motorn beslagta och inte starta.
4

bort tändstiften och dra vajern ur tändstiftet. Tryck vajern på en metallyta. Om det inte finns någon gnista, är motorn inte antändas ordentligt och tändstiftet behöver bytas.
5

Kontrollera indikatorlamporna på instrumentbrädan. När du vrider på nyckeln, bör kontrollera motorn ljuset tänds om det finns ett problem. Om bilen inte startar och kontrollera motorn ljuset inte lyser, kan motorn datorn inte fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128558.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.