Hur hitta koden för nycklar på en 1994 Toyota Paseo

Key koder uppsättningar siffror som är specifika för olika typer av fordon som ger information till låssmeder om hur man skär en nyckel för att passa just den bilen . Alla bilar levereras med viktiga koder . Om du behöver nya nycklar , nycklar byte eller bara reservsäkerhetsnycklar för din 1994 Toyota Paseo , måste du hitta din nyckel koden innan du kontaktar en låssmed för att skära nya nycklar till din bil . Instruktioner
1

Läs igenom det ursprungliga köpet pappersarbete för din 1994 Paseo . Din nyckel koden noteras i pappersarbete . Om du inte är den ursprungliga ägaren och inte har den här informationen vidare till steg 2 .
2

Kontakta Toyota -återförsäljare där fordonet ursprungligen köptes . Ge din chassinumret till Toyota och fråga om de kan söka sina register för din nyckelkod . Om du inte är den ursprungliga ägaren , kan du bli ombedd att tillhandahålla bevis på din äganderätt , såsom en faxad kopia av din försäkring kort eller registrering . Toyota återförsäljare inte alla föra register som går så långt tillbaka , så detta alternativ inte skulle vara lönsamt .
3

Skaffa ramnumret på din Paseo . VIN ligger på en remsa av metall där instrumentbrädan möter fönstret , på din försäkring pappersarbete , din registrering pappersarbete och dina köp pappersarbete , om du fortfarande har det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128529.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.