Hur man ändrar Transmission Lines i en 1997 Ford Taurus

Transmissionsledningarna på en 1997 Ford Taurus ansluta överföringssystemet till kylaren. Som transmissionsolja går genom motorn, värmer upp. Vid slutet av cykeln den går igenom kraftledningar i kylaren, där det kyls tillräckligt för att cirkulera genom motorn igen. Du behöver ändra kraftledningar när en läcka uppstår eftersom en otillräcklig mängd vätska rinner genom motorn, vilket leder till slipning redskap och överhettning. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums hylsnyckel
5-qt. samling pan
Flare-skiftnyckel Sida 2 transmissionsledningar
Funnel
3 QTS. ATF +4 transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

Park Taurus på en plan yta. Höj den främre delen av Taurus med en domkraft och sänka den på ett par pallbockar. Rulla under fordonet och leta efter överföringen tråget. Detta är en stor metall tank omgiven av åtta bultar. Placera en 5-liter samling pan under sändningen tråget.
2

Ta bort bulten avtappningspluggen i mitten av tråget med 3/8-tums hylsnyckel. Låt vätskan rinna helt in i samlingen pannan. Detta tar normalt cirka 10 till 15 minuter. Byt avloppet bulten.
3

Leta upp kraftledningar som löper från sidan av överföringen till botten av radiatorn. Dessa linjer är breda, slangar vinyl ca 1/2 tum tjock. Ta dem med flare-skiftnyckel för att lossa muttrarna som fäster slangarna till kylaren och växellådan. Ersätt dem med de nya kraftledningar. Från uttagen
4

Sänk bilen och pop huven. Lokalisera den röda överföring oljestickan ovanför tråget. Dra ut den och placera tratten in i röret. Häll i 3 liter av transmissionsolja. Stäng huven.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128519.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.