Hur man programmerar en Keyless Entry för en 2008 Chevy Silverado

En fjärr, keyless inresa systemet sändare eller RKE sändare styr det nyckellösa låssystemet på din Chevrolet Silverado. Enheten är programmerad till en enskild Silverado använda en uppsättning förfaranden med Silverado centrum förarinformation ligger det nära instrumentpanelen. Detta förenklar programmeringen medan metoden samtidigt förhindrar stöld. Du kan inte komma åt mitt föraren information utan att vrida Silverado på, och detta kan inte göras om du inte har startnyckeln. Instruktioner
1

Sätt in nyckeln i tändningslåset och vrid medurs för att slå på Silverado tändningen.
2

Tryck på "knappen fordonsinformation" ligger i instrumentpanelen under varvräknaren. Den har en bild av en bil och ett "i" på framsidan och är den andra knappen i klustret. Håll det tills du ser "TRYCK V lära om fjärrnyckeln" på displayen.
3

Tryck på "set /reset" knappen tills "REMOTE KEY LÄRANDE aktiv" visas på displayen panelen. Detta är den fjärde och sista knappen i klustret och ser ut som en bock.
4

Klicka på "låset" och "låsa" knapparna på fjärrkontrollen som du vill programmera, och håll ner knapparna 15 sekunder. Släpp knapparna när du hör ett klockspel. Du kan programmera upp till åtta fjärrkontroller för 2008 Silverado.
5

Vrid tändningsnyckeln till "Off" och ta bort den från Silverado. Detta lämnar programmeringsläge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128503.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.