Hur man tar bort de elmanövrerade stolar i en Porsche Boxster

Porsche Boxster är snygg, tvåsitsig sportbil. Det finns olika skäl till varför du kan behöva ta bort sätena från din Boxster. Kanske du installerar nya säten och måste ta bort de gamla, eller kanske du har dina befintliga platser reupholstered. Ta bort era platser gör det också lättare att rengöra din inredning. Oavsett anledning, ta bort elmanövrerade Boxster är inte så svårt. Saker du behöver
6-punkt Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Höj sätena till det högsta läget med knapparna elmanövrerad stol . Skjut sätena så långt fram som det går.
2

Ta bort de bakre bultarna som håller stolen till brädorna på varje sida av sätena med en 6-sidig, 10-mm hylsa. Ställ in skruvarna åt sidan.
3

Skjut stolen så långt tillbaka som det går att få tillgång till de främre bultarna. Bänd upp fliken på plast trim bitar som döljer skruvarna och ställ trim bitar åt sidan.
4

Ta bort de främre skruvarna med 10-mm, 6-sidig sockel. Luta sitsen mot den motsatta sitsen så att du kan koppla bort kablarna under sitsen.
5

Lossa det stora svarta ledningar ansluten till den sitsen genom att dra på plasten förlängning som kommer ut av det främre av det.
6

Avlägsna sidan av kontakten genom att försiktigt bända bort det för att få tillgång till säkerhetsbältet tråd, som går genom stolen. Koppla loss säkerhetsbältet och sedan lossa vajern där den fastnar vid sätet.
7

bort sätet från insidan, noga med att inte repa trösklar eller något annat som du tar bort sitsen . Anteckna var och hur kablarna var anslutna till sitsen. Upprepa för den andra stolen. Installationen är den omvända för flytt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128465.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.