Hur man byter batteri i en Remote Entry sändare

När utbudet av din fjärrkontroll inträde sändare minskar märkbart är det dags att byta batteri. Spelas på en återförsäljare, kostar batteribyte upp till $ 60 i 2010. Lyckligtvis kan du utföra samma enkla batteribyte hemma för mycket mindre. Även utan tidigare erfarenhet, kan det batteribyte processen brukar vara klar om fem minuter. Saker du behöver
optisk-sized skruvmejsel, gitarr plocka eller mynt
Visa fler instruktioner
1

Stand fjärrkontrollen posten sändare på sidan och leta upp spåret där de två halvorna av sändaren möts.
2

in ett tunt, platt verktyg, såsom en optisk-sized skruvmejsel, plast gitarr plocka eller ett mynt, in i spåret på sidan av sändaren. Addera 3

Vrid verktyget och vicka den fram och tillbaka för att separera de två halvorna av fjärranslutna posten sändaren. Observera att sändarens batterifack är nu synliga.
4

Ta bort det gamla batteriet från sändarens batterifack. Bända upp batteriet ur facket med spetsen av en optisk-sized skruvmejsel om det behövs. Kassera det gamla batteriet eller återvinn det om utrustning finns i ditt område.
5

Sätt i det nya batteriet i batterifacket på fjärrkontrollen posten sändaren. Observera att de flesta fjärråtkomst sändare använder CR2032 batterier eller liknande.
6

Knäpp halvorna av sändaren tillbaka tillsammans för att utföra bytet processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128460.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.