Hur vill kolla Leder Auto Ball

Automotive kulleder ligger på den främre änden av alla fordon. Kulleder tillåter typsnitt däcken att svänga fram och tillbaka men kommer att bli slitna med tiden. De kulleder länka styrspindeln till den övre och undre länkarmar. Det rekommenderas att kontrollera kullederna i ett fordon var 30.000 miles. Saker du behöver
Floor Jack
pallbockar
Flash ljus
Visa fler instruktioner
1

Höj fordonet i luften tills däcken är avstängda marken med domkraft. Placera pallbockar i en säker position för att på lämpligt sätt stödja vikten på den främre delen av bilen.
2

Sänk bilen tillbaka ner på pallbockar. Se till att hjulen fortfarande är igång. Skaka bilen för att se till att fordonet står säkert på pallbockar.
3

krypa under bilen och använda ficklampa för att hjälpa undersöka stövlar av övre och nedre kulleder. Om det finns revor eller sprickor i stövlarna så finns det sannolikt inget fett för att smörja kulleden, vilket leder till onödigt slitage. Om det finns öppningar i stövlarna, lägga till mer fett för kulleder och kolla varje vecka tills lederna kan ersättas.
4

tittar på däcket, placera en hand direkt på toppen av däcket och en hand direkt på botten. Försök att dra och skjuta hjulet fram och tillbaka uppifrån och ned. Om det finns en hel del spel, är det dags att byta ut dina kulleder eftersom de är mycket slitna. En liten bit av lek är okej, men kommer nya kulleder ger inget spel alls
5

Hissa upp bilen tillbaka från pallbockar med domkraft och ta bort dem.. Sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128415.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.