Hur att borra hål i ett avgassystem

Motorcykel entusiaster borra ibland ett hål i avgasröret som ett sätt att göra cykeln starkare och ge det lite mer kraft på grund av extra luftflöde. Ett igensatt avgassystem kan förhindra ett fordon från drift. Borrning avgaserna också kan tillfälligt återställa funktionen så att du kan få bilen eller cykeln till en verkstad. Borrning av hål i ett avgassystem kan göras på några sekunder. Saker du behöver
Drill
1,5-tums bit
Drill förlängning
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din statens lagar om att borra hål i ditt avgassystem eftersom åtgärden kan bryta mot lagarna auto utsläpp. Medan borra hålet för att komma till mekaniker är osannolikt att skapa mycket problem, bör du vara medveten om vad lagen innan man beslutar att gå vidare. Du kan kontrollera sökmotorer online eller kontakta din lokala polisen och be över telefon.
2

Bifoga en 1,5-tums borr till din borrmaskin med en lång förlängning. Du behöver borren för att passa ca 10 inches ner avgasröret.
3

Sätt borren ner avgasröret tills du känner att den ansluter med baffeln kontakten i slutet.

4

Borra sakta låta lite gräva och få ett grepp på metallen. Öka hastighet och tryck för att sedan borra ett hål genom avgasröret.
5

Starta fordonet att tvinga metallstycke du bara borras ut ur avgasröret.
6

Lägg till ytterligare hål som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128403.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.