Hur man byter glödlampa på en 1989 Honda Accord Turn Signal

Blinkers tjäna som en varning till andra chaufförer som dina avsikter. Korrekt drift av ljuset betraktas som en säkerhetsfunktion. De flesta stater kommer inte att passera ett fordon genom besiktning om en av blinkers är obrukbar. Den 1989 Honda Accord använder en kombination av två församlingar, en på framsidan och en på baksidan, för att flasha blinkers. Byte någon av blinkers kräver en skruvmejsel och en ny glödlampa. Saker du behöver
Skruvmejsel
Ersättningslampa
Blinkers montering packning
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två skruvarna på den främre, lägre blinkers, för att ta bort lampskyddet. Vrid glödlampan moturs och ta bort.
2

Ta bort de två skruvarna på sidan markören intill strålkastaren och dra ut lampan gratis. Det kommer att svänga ut för att koppla från karossen. Ta bort lampan på samma sätt som den undre, främre blinkers.
3

Lyft luckan i bagageutrymmet bakom bakre blinkers. Vrid sockeln i moturs riktning för att dra den från fixturen. Glödlampan bort på samma sätt som de andra.
4

Kontrollera gummipackningar på den främre, lägre och front-, sido markörer, innan du installerar. Byt ut packningen, om det behövs. Reservdelar kan beställas från någon auto delar återförsäljare.
5

Tryck glödlampan i sockeln och vrid medurs för att låsa den på plats. Sätt tillbaka det bakre uttaget i huset och vrid hylsan medurs för att sätta den på plats. Sätt tillbaka locken i omvänd stegen av deras avlägsnande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128363.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.