Batteri Specifikationer för 2006 Sebring Sedan

Den Sebring är en medelstor bil som säljs av Chrysler sedan 1995. 2006 lineupen inkluderade och Cabriolet modeller. Batteriet i 2006 Sebring Sedan ligger bakom framskärmen nära förarsidan däck. Den Sebring använder ett underhållsfritt batteri som bör ge många år i tjänst tills den behöver bytas ut. Ett fulladdat batteri är avgörande för funktionen av bilen. Kallstartström (CCA)

Enligt 2006 Chrysler Sebring fabriken servicemanual, 2006 Sebring batteriets CCA bör uppfylla eller överstiga 510. CCA avser strömstyrkan ett helt nytt, fulladdat batteri kan sätta ut vid en temperatur på 0 grader Fahrenheit i 30 sekunder samtidigt som minst 7.2 volt.
Lasttest

belastningstest av en 2006 Sebring batteri är 260 ampere. Lasttest testar ett batteri genom att avlägsna ampere från ett batteri som liknar starta motorn. Belastningsprov numret är oftast hälften av CCA betyg.
Reservkapacitet

Reserve kapacitet är antalet minuter ett fulladdat batteri kan upprätthålla en användbar spänning tills den sjunker under 25 ampere. Reservkapacitet utförs vid 80 grader Fahrenheit. 2006 Sebring har en reservkapacitet på 110 minuter. Reservkapacitet är en sannare test av batteritid än amp timmar, vilket ibland är noterade.
Typ

2006 Sebring använder en förseglad, underhållsfritt batteri som kommer inte läcka eller rök frisättning. Underhållsfria bilbatterier kan inte servas och kommer att behöva bytas ut när de inte längre kan hålla laddningen som behövs för att starta bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128344.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.