Hur man Minimera Brake Squealing

Loud, kan skrikigt bromsarna vara en stor irritation. Skrikande bromsar kan orsakas av en rad olika omständigheter, kan en del av dessa påverkar säkerheten i ditt fordon. Brake skrikande är ett varningstecken dina bromsarna inte fungerar korrekt. Ofta upprepad broms squealing är resultatet av en sliten eller dåligt installerade delen. Förutom byte av delar, det finns andra sätt att minska broms skrikande. Saker du behöver
Anti-squeal smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Övervaka bromsen skrikande, och ta del av de situationer där det förekommer. Anteckna frekvensen av skrikande, inklusive om det sker ibland, ofta eller alltid. Ta del av när skrikande inträffar. Det kan uppstå när du försiktigt trycker på bromsen, när du börjar att flytta från ett stopp, eller det kan vara konstant, även när fordonet är i rörelse
2

Kontrollera bromsens mekanism för slitna. bromsbelägg, skor, bromsok och rotorer. Om de senaste ändringarna gjordes bromsmekanismen, kontrollera delarna är korrekt installerade. Bromsbelägg bör sättas fast, om du kan vicka på kudden, är den felaktigt installerad. Leta efter skräp som fastnat i bromsen mekanismen. En sten, pinne eller annan bit av skräp kan orsaka störningar, vilket resulterar i skrikande. Byt ut alla bromsdelar som är helt slitna. Vissa delar är utformade för att skrika när de nått full användning.
3

Applicera anti-squeal smörjning på baksidan av bromsbeläggen. Vissa bromsbelägg är naturligtvis högre, och, trots att det i skick, kommer fortfarande skrika. Anti-squeal smörjning finns på de flesta bildelar butiker. Smörjningen är utformad för att vara resistent mot de höga temperaturer som skapas mellan bromsbelägg och kalibrar.
4

bort, och ren, bromstrumman från mekanismen. Squealing kan orsakas av en uppbyggnad av broms damm i trumman. Rengör trumman med aerosol bromsrengöringsmedel. Fordon med skivbromsar och bromsbelägg att inte ha en bromstrumma.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128273.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.