Hur man väljer en Auto Headlight

Att välja rätt auto strålkastare för din bil och testa det ordentligt kan ofta rädda ditt liv. Gör fel val, och du kanske upptäcker att att din strålkastare inte fungerar när du behöver det. Tänk på att auto strålkastare fungera som en representation av bilen de är installerade i under mörka körförhållanden såsom nattetid eller kraftigt regn. Ett misslyckande i dina strålkastare under sådana förhållanden kan orsaka fel på andra bilister att erkänna förekomsten av ditt fordon. Instruktioner
1

Bestäm om du behöver byta din strålkastare. Du kanske upptäcker att slöa strålkastare kan ljusare genom polering den yttre linsen.
2

Bestäm märke och modell på din bil om du vill byta din strålkastare. Detta bör omfatta tillverkaren, den specifika modellen namn inklusive motorstorlek och årsmodell. Bläddra igenom din instruktionsbok för att visa några särskilda strålkastare krav.
3

Besök en butik som säljer lampor auto huvud. Det rekommenderas att du besöker en butik som är specialist inom fordonsindustrin men vara medveten om att många icke-specialbutiker också bära strålkastare. Fråga expediten om korrekt val för just din bil
4

. Expediten kommer att kunna komma in din bil information i en databas eller uppslagsbok, som ofta placeras i den automatiska strålkastare delen av butikerna för att hjälpa kunderna.
5

Välj den typ av strålkastare som du vill. Många olika typer av strålkastare kan vara tillgängliga för just din bil. Du kanske kan välja från halogen, HID, xenon och LED-strålkastare. Om du byter ut en strålkastare du kanske kan ta med din gamla strålkastare in i butiken för att matcha den med en på hyllan.
6

Kontakta den återförsäljare som du köpte bilen. Återförsäljaren kan ge dig en möjlighet att köpa reservlampor som är av samma typ som det ursprungliga lagret strålkastare som följde med bilen.
7

Testa din nya strålkastare. Spara ditt kvitto, även om det fungerar och du är nöjd med resultatet. Om det finns ett problem med lampan inom garantiperioden kommer du att kunna gå det för en återbäring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128270.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.