Hur man använder en 90 Degree Grease Coupler

En fett koppel, eller koppling, fäster slangen-änden av en fettspruta för service smörjnipplar. Normalt ett rakt skaft, fett kopplingar är ungefär två inches lång och medföra vissa begränsningar när du försöker nå smörjnipplar i svåra att nå platser. Det är där en 90-graders fett kopplare är praktiskt. Den 90-graders förskjutning möjliggör fettet skarvdon för att nå in i trånga platser och knäppa på smörjnipplar från en vinkel. Saker du behöver Sida 2 Crescent skiftnycklar sälja Grease gun
Visa fler instruktioner
1

Skruva rakt skaft fett kopplare från fettspruta med två halvmåne skiftnycklar. Fäst en skiftnyckel till nyckelgrepp i kopplingen, och den andra nyckeln till muttern i slutet av fettspruta slang.
2

Vrid kopplingen motsols med skiftnyckel och ta bort den från i slangänden nippel.
3

Skruva 90-graders fett koppling på slangen-änden av fettspruta genom att vrida den medurs. Dra åt kopplingen med hjälp av de två halvmåne skiftnycklar.
4

Rengör smörjnippel med en luddfri trasa. Genom att torka smuts och fett från smörjnippel innan fettet kommer kopplingen fäster montering utan begränsning.
5

Reach in i området med 90-graders koppling i handen och snäpp på smörjnippel.
6

Pump smörjmedelsprutan hantera att fetta in montering. Fettet kaviteten är full när fett extruderas från den del eller komponenter sälar.
7

Nå in i området och snäppa loss kopplingen från smörjnippeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128214.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.