Auto Sprutmålning Tekniker

Spray målning är ett högt tryck Färgtillförsel metod som kan åstadkomma snabba, precisa och professionell målning resultat. Målare måste använda rätt teknik för att uppnå positiva resultat. Använda rätt teknik kan hålla din lack ser jämnt och enhetligt. Grundläggande tekniker
p Det finns några grundläggande tekniker du bör alltid använda när sprutmålning. Gör det kommer att garantera ett jämnt lager som ser konsekvent över hela fordonet.

Alltid hålla din pistol mellan sex och åtta inches bort från fordonet. Håller den för nära kommer att resultera i paint bygga upp, vilket kan skapa en alltför mörk fläck som sticker ut.

Kontrollera din pistol syftar till en rät vinkel till målningen ytan. Detta kommer också att bidra till att undvika måla bygga upp i ett område.

Alltid röra sig med en konstant hastighet medan man målar. Otålig och påskynda dina rörelser kommer att resultera i en dålig färg jobb.

Överlappning varje remsa av färg från 40 till 50 procent för att säkerställa att hela ytan är målad. Addera Edge Besprutning

Spruta först kantiga ytor i bilen. Kanterna är de yttre gränserna för varje bildel som öppnar eller stänger, såsom en bildörr, bagagelucka eller huva. Dessa delar bör avlägsnas före målning för att säkerställa att du får färg på alla de svåra att nå områden. Håll pistolen en vinkel så att överskottet "dimma" av färg landar på omålade ytor. Flytta långsamt och jämnt längs kanten.
Horisontella Besprutning

Horisontella sprutning använder för att måla det mesta av din bil, inklusive huv, tak och gavlar . Börja i övre högra hörnet av det område du målar. Du ska måla en yta högst två eller tre kvadratmeter i taget. Flytta längs den övre kanten av det område du målar, sakta applicera ett jämnt lager. När du når den vänstra av målningen området, slutar spruta och gå att backa till rätten. Spraya strax under din första spruta område och fortsätta längs linjen. Se till att du stannar parallellt med kanten hela tiden. Spraya tills du kommer till botten. När du är klar med detta område, gå vidare till en liknande storlek området till vänster. Försök att hålla dina målade områden i linje med varandra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127083.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.