Hur Återvinn Motorkylvätska

Kylvätska , eller frostskyddsmedel , är ett flytande kemiskt medel som förhindrar motorer från frysning eller överhettning . Den huvudsakliga kemiska i kylmediet är etylenglykol, som är farligt för både människor och djur . Kylmedel som används i motorer är också sannolikt att innehålla farliga halter av tungmetaller som är en miljöfara när hälls i avlopp , mark eller avlopp . Vid byte av kylvätska är det bäst att återvinna den använda vätskan så att den inte förorenar miljön eller äventyrar någon i hushållet . Saker du behöver
Funnel
sluten plastförpackning
Visa fler instruktioner
1

Drain kylvätska i en samling pan när du ändrar bilens vätskan . Se till att samla in det i en kastrull som inte har några andra kemikalier som lagras i den .
2

Placera en tratt i en plastbehållare som kan vara sluten , såsom en mjölkkanna . Häll kylvätska i plastbehållare . Förslut behållaren .
3

Ta använda kylmediet till en bilverkstad eller en certifierad kommunal farligt avfall återvinningsanläggning . Auto butiker har tjänster som samlar sina restprodukter och ofta samla utanför vätskor också. Kontrollera med butiken för att se till att de är att samla innan din kylvätska . Kontrollera med din stad eller län hemsida för att se var det farligt avfallsanläggningen i din ort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128200.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.