Honda Pilot FOB Installation

Honda Pilot låssystemet kan styras av ett nyckellöst avlägsen sändare, eller FOB, som är tillräckligt liten för att fästa till en förares nyckelring. En Honda sändare måste programmeras via ett förfarande Pilot programmering innan produkten kan användas. Du kan programmera upp till tre berlocker för fordonet. Allt du behöver för att slutföra den här proceduren inifrån SUV är pilots startnyckeln och uppgiften tar bara några minuter. Saker du behöver
nyckelbricka
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ange Pilot och stänga alla dörrar, även stammen. Varje följande steg måste alla vara avslutad inom fem sekunder från det tidigare steget.
2

Sätt i nyckeln i Honda Pilot tändningen och vrid det medurs tills du ser "II" visas på tändningen bezel. Detta är känt som "On" läge.
3

Tryck på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen i en sekund och släpp den sedan.
4

Turn tändningsnyckeln tillbaka till "jag" eller "Av".
5

Upprepa steg 2 till 4 ytterligare tre gånger för totalt fyra gånger. På den fjärde och sista gången, tryck på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen. När du hör den låser cykeln, har du angett den avlägsna läget posten programmering.
6

Tryck på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen och håll den i en sekund innan du släpper den. Om lås cykeln, har fjärrkontrollen programmeras. Om du har flera fjärrkontroller som du vill programmera, de alla måste ha "Lock"-knappen trycks in och släpps samtidigt.
7

Ta ut nyckeln ur tändningslåset för att lämna programmeringsläget.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128198.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.