Hur man tar bort en '08 GMC Sierra DIMLJUS

Dimstrålkastare finns som extrautrustning för din 2008 GMC Sierra . Om din Sierra är utrustad med dimljus från fabriken eller eftermarknaden , är glödlampsbyte processen densamma . Dimljus montera längst ned på stötfångaren området så att de syftar direkt på vägen framför dig i dåligt väder . Köp reservlampor från en bildelar återförsäljare . Den specifika glödlampa som du behöver kommer att variera beroende på dimljus installerade i din lastbil . Kontrollera de befintliga glödlampor att vara säker på att du köper rätt ersättare . Instruktioner
1

Park i Sierra på en plan yta . Stäng av tändningen och eventuella tillbehör . Skjut under framför lastbilen för att komma åt den bakre delen av dimljus montering .
2

nå upp bakom dimman lätt montering vid basen av den främre stötfångaren . Dra den elektriska anslutningen isär för att koppla bort lampan från ledningsnätet .
3

Vrid glödlampan moturs för att ta bort den ur dimman lätta enheten . Dra tillbaka den , ut ur aggregatet . Sätt i den nya glödlampan och vrid medurs .
4

Skjut den elektriska anslutningen tillsammans tills det klickar . Upprepa proceduren på motsatt dimma ljuset .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128190.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.