Hur Återvinn vindruteglas

Vindruta glas vanligen i två olika skikt sammansmälta, vilket gör den starkare och mindre benägna att sprickbildning eller brott. Det kan inte återvinnas med fastighetsnära återvinning i de flesta regioner, eftersom processen för att smälta ner det skiljer sig från processen för flaskor och burkar. Kasta bort det är dåligt för miljön eftersom det är stort och tar upp plats i en deponi på obestämd tid. Återvinning vindruteglas tar mer ansträngning än återvinning små glasföremål och därefter sparar mer pengar och naturresurser när det upparbetas. Återvinningscentraler som accepterar vindruteglas har ofta en särskild nyckelfärdig maskin bara för bearbetning vindrutor. Saker du behöver Málaga Telefon
Tape
Visa fler instruktioner
1

täcka eventuella trasiga eller skarpa kanter vindruteglaset med tejp och förvara den på ett säkert plats.
2

Ring din lokala återvinningscentral och fråga om de accepterar vindruta. 1-800-cleanup har information om närmaste återvinningsstation. Om din region tar vindruteglas på fastighetsnära för återvinning, lägg ut den med regelbundna glasåtervinning, sorteras vid behov. Annars, ta den till återvinningscentralen själv.
3

Avlämning vindruteglaset på en lokal bilverkstäder eller auto delar butik. De är ofta glada att acceptera gamla eller trasiga vindruta, särskilt om de har verktyg för att omforma glas för ett mindre fönster eller bil.
4

Avlämning vindruteglaset vid en auto skroten. De kan vara mindre benägna att återvinna direkt, vilket gör detta till den minst tilltalande alternativet. Delar i en auto skroten, dock vanligen återanvändas någon gång och kommer förmodligen inte hamna i en deponi.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128180.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.