Vad orsakar ett bilbatteri för att förlora sin laddning?

Bilbatterier är avgörande för funktionen av motorfordon. De ger elektricitet till fordonet för att driva tändsystemet, startmotorn, ljuset och andra tillbehör. Bilbatterier debiteras av bilens generator, och tar betalt medan fordonet körs. Det finns flera skäl till att batteriet förlorar sin laddning. Generator Fel

När bilbatterier är korrekt anslutna, kommer batteriet laddas när fordonet är i bruk. Bilens generator är den enhet som används för att ladda batteriet när motorn är igång. Om generatorn inte fungerar, kommer batteriet rinna utan en avgift för framtida bruk. För att säkerställa att generatorn fungerar ordentligt, se till att anslutningen mellan batteri och generator är säker. En mekaniker kan kontrollera den med en voltmeter eller multimeter.
Strömförbrukning

Äldre bilar vars batteri är ordentligt ansluten och fungerar kan ha ett strömuttag problem . Normalt när du stänger av bilen, ska batteriet lasten sjunka. När du stänger en äldre bil, är den "key-off load" typisk liten till ingen. Men på nyare fordon med datorsystem ombord, "nyckel-off last" inte kan sjunka tillräckligt. Lasten kan variera från 20 till så mycket som 400 milliampere. Överdriven strömuttag kan orsakas av ljus kvar på, eller moduler dator som inte kommer att stängas av. En mätning av batteriet Addera ditt Extrema väderförhållanden

är "kall strömstyrka." Ju högre den kalla strömstyrka, desto lättare att batteriet kommer att vara att starta en bil under kalla förhållanden. Men om strömstyrkan är för låg, kan batteriet vara tillräckligt kraftfull för att starta bilen i kyla. Så, även om batteriet inte har förlorat sin laddning, kanske du tror att det har på grund av sin oförmåga att starta bilen. Batteriet kanske inte räcker för ditt klimat regionen.
Skador på batteriets hölje

batteriets hölje kan skadas på grund av en bilolycka eller inte är tillräckligt säkrad i motorn. Om höljet skadas, kan det leda till toxiska läckage av svavelsyra eller andra kemikalier. Batteriet kommer då att förlora sin laddning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128125.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.